ninnej

Alla inlägg under juni 2010

Av ninnej - 8 juni 2010 11:02

God morgon! Eller god förmiddag. För såhär länge har jag inte sovit.... På länge!


Frukosten är redan nerslurpad, till trevlig läsning av andras bloggar! Jag kan ju tillägga att sedan jag började "tänka på vad jag stoppar i kakhålet", har jag gått ner 3 kg! :O Jag känner mig jättestolt, och jag märker av det. Först och främst på brösten -.-

-Kanske inte det jag önskade, men. Jag börjar bli mitt gamla jag igen, sedan jag sjönk ihop på soffan för en stund sedan. 

Dagarna är numera fyllda med saker jag VILL göra, och jag är så glad. Nämnde ju igår att jag funderar på att söka jobb. Men jag har inte haft tid än, och det känns dumt att stressa in i ett jobb just nu.


Karl har redan left the building, klockan 07! Snark. Han provjobbar på sitt nya jobb på Hotel 11 i Eriksberg, och han är så mighty duktig! Snart klirrar det en hel del pengar in i våran plötsligt gemensamma kassa! Ojoj, Haha. Nä, I wish. 

Men det kommer ju märkas att han har kontot fullt, liksom. Kul nu innan flytt och semester och allt det. Så att vi inte behöver panta burkar.... Eller okej. Om du läser detta Karl får jag säkert höra att jag måste gå och panta burkar ändå.. :) Haha. Stackars mig.


Har fått ett mini-gig idag i Ulricehamn, och suger till mig alla svart-jobb jag kan få just nu. Och att sjunga är alltid kul. Det blir accapella i en kyrka. Något bättre kan man inte be om.


Nu verkar det som att det blir lite städ innan jag beger mig. Det ser lite ut som ett helvete här nu. Bara lite. Men jag kanske inte orkar städa. Vi får se! Jag städade ju faktiskt senaste gången! ;D 


Kram


  


Min väldigt snygga och sexiga sambo! OH yeah. Sambos i över 2 år! ;)

Av ninnej - 7 juni 2010 21:06

Woppa! Då var vi hemma. Jag och Karlman... Efter att ha varit i Kortedala och skrivit på kontrakt, som våran förhoppningsvis framtida hyresvärd skall lämna in till föreningen, som de måste godkänna. Denna gången är vi ute i så god tid att jag inte alls är orolig!


Det var jätteskoj att se lägenheten igen... Det känns ju såklart inte alls som hemma där än, men det gör det väl inte förrän det är dags att flytta därifrån igen. Som det gör nu... I denna lägenheten! 

Våran största hobby är att flytta. Men om alla byten skall gå såhär smidigt, så är det ju nästan en kul hobby. 

Inflyttning sker under Augusti, och vi har lägenheten from 2010-08-01, och hamnar i en månad av dubbelhyra, men det gör ju att vi kan flytta väldigt lugnt. Och eventuellt måla om osv om vi känner för det, INNAN möblerna åker in. Det kan ju inte bli bättre ;) Då hinner man till och med lista ut vilka saker man vill ha med sig till det nya stället! :) Nu känns det bara roligt! 


"Nu får du avsluta" säger Karl, som plockar ut pizzorna från ugnen. Hehe. Man kan ju inte göra mat varje dag!


Kram på er och god natt!

PS! -På spårvagnen hem förut kände jag mig lycklig. DS. 

Av ninnej - 7 juni 2010 14:34

Hehe. Jag skulle blogga jag. Men jag glömde det. Så nu blir det mario kart med karl istället :) Kram

Av ninnej - 7 juni 2010 10:56

Haha! God morgon!

I går var vi ju som sagt och tittade på en källarlägenhet, som enligt oss båda mer var en snyggt inrett bunker än något annat. Bakom ryggen på han som visade oss den, skakade vi båda ganska hårt på huvudet, och när vi gick därifrån sa vi inte ett ord förrän vi var långt bort. Vi kände oss inte heller helt redo för att bli en del av en grekisk familj! ^^

När vi gick därifrån ringde Emil (vars lägenhet jag kollade på i Torsdags) Och sa att de som tittade på lägenheten i Lördags inte ville ha den, och att den var våran om vi ville ha den! Haha! Vi åkte dit på direkten, och var där kl 22:00! Lite sent, men det var helt lugnt för alla ^^ Det enda var att Karl nu skulle bestämma sig för om vi skall ha den eller inte.

Och på Spårvagnen hem så släppte han "The Magic Words". 

Så idag skall vi skriva kontrakt.

Allting har ju gått jättefort, och vi har verkligen haft "medvind" som mamma kallade det, och jag funderar att använda denna vinden att söka lite jobb också! Full fart. 


Har satt ihop några "Absolute Music" Spellistor. (Det tog emot att lägga till Pernilla Wahlgren och diverse andra låtar, men de finns med i alla fall. Man kanske känner sig tillräckligt knäpp någon dag för att lyssna på henne!)


Absolute 80's


Absolute Music 63


Kom ihåg att det inte är jag som själv har bestämt vilka låtar som skall vara med. Hehe. 80's listan är good tycker jag! ;)


OJ NU HAR VI TVÄTTID! 


Kram!

Av ninnej - 6 juni 2010 09:03

Woppa! 

Det blev en härlig middag med färska räkor igår, och sedan scrabble (eller alphabet eller hur det stavas, som det heter på svenska...) med familjen. Vi spelade såklart med Svorska regler, där både norska och svenska ord var tillåtna. Scrabble är verkligen kul. Men ganska svårt mot slutet. Det gäller att vara listig!


Efter allt arbete och sol var jag supertrött innan jag svimmade i säng.. Kändes det som. Så jag tänkte att jag skulle ta mig en sovmorgon idag. Och vaknade 0830. Snark. Haha. Yeah yeah. Så nu är jag uppe och har käkat, och sen är det ut och jobba igen. Sista rycket nu innan nästa helg! (Så ska ni få läsa om andra saker!) 


Jag och Karl skall på visning idag (kanske.. om den inte redan är uthyrt..). På någon källarlägenhet. En tvåa, på typ 56 kvm, och med del i trädgård. Hoppas verkligen att det är fint, för jag får typ abstinens efter trädgård i vårat "akvarium" där vi bor nu. Så satans varmt, och ingenstans att ta vägen! :O 


Så var det med den saken. Skall bli skönt att träffa Karl igen, och jag längtar som en dåååååre till våran semester!  Vi kom på att vi aldrig har varit på semester tillsmmans, bara vi. Förutom en jättemysig påskweekend för typ två år sen i Gamla Stan i Stockholm. Och jag tror det är föratt vi har bott hemifrån hela tiden, och det har varit så lätt att åka hem när man är ledig... Så det skall bli skönt att bara vara vi. Utan el och inlagtvatten. Haha. Undrar hur det blir för Karl ;) Han är ju lite av en fin karl!  ....Och när jag berättade att man skall "göra ifrån sig" i en toa som man sedan skall tömma innan man åker, så sa han. "Hah, det får du göra!".

Vilken jävla grej! XD Haha. Jaja. Vi får nu se. Det skall bli jättekul hur som helst! Jag tömmer gärna toan! Hehe...


Och nu bara skriver jag och drömmer mig bort. Jag har typ 1 Km metallstaket som skall målas svart, med metall-färg (hur metal är inte det??).. Och det är bara att sätta igång! :)


Hej och hå - kameltå! Kram

Av ninnej - 5 juni 2010 18:45

Sådär, då var dagens "arbetspass" klart, och jag har målat och målat. Om jag tidigare tyckte att jag var täckt med målarfärg, är det ingeting emot hur jag ser ut nu! :O haha! Jaja.

Det var rätt varmt att sitta och måla staket i värmen, så vi gick för att "bada". Och vattnet var så kallt att det liksom gjorde ont i benen :p hehe, skönt xD


Nu blir det färska räkor till middag, med hemmagjord aioli (eller hur det stavas!) Gött att vara på besök hemma, och få maten lagad! *Fniss* Jag skall komma hit oftare XD 


(Hehe.............)


Jaja, hoppas att det har varit underbart väder hos er också! (Svara med en kommentar, tack! :D)


Kramar

Av ninnej - 5 juni 2010 08:37

Sådär! Då var det upp og hoppa igen. Jag vet att uppdateringen i går var aningen slapp, men jag jobbar ju faktiskt ;) Och då hinner jag inte blogga lika mycket. Inte händer det lika mycket heller...

Jag kan ju tillägga att jag har målarfärg typ överallt. Och att jag blivit lite solbränd (inte röd, utan brunare) och det är ju alltid trevligt. 

Som ni kanske vet är jag höjdrädd, men jag spenderade typ 15 minuter på att måla en pytteliten yta, över något som jag tyckte var alldeles för högt över marken! XD (Det var rätt högt - det lägsta på gaveln på garaget!) I dag skall jag se om jag kan vara lite tuffare. Och måla där det finns gräsmatta under! Wohah, vilken idé! Det måste vara mycket skönare att ramla på röva ner på gräsmattan än att ramla rakt ner i asfalten. *Ryser* Blah. Det är det jag säger; Man skall vara inomhus med hjälm och tandskydd. Så undviker man faror!


Då bär det av! -Till bränneslebuskarna (stackars mina ben..) !! Kram!


  

Jag bjuder på denna också! Jag måste ha varit snygg förr i tiden xD

Av ninnej - 4 juni 2010 08:35

Oh, it's so nice to see att läsarsiffrorna är sitt gamla jag igen! :) Kom igen nu, läsläs! Nytt rekord skall sättas! :)


Nu är jag i Ulricehamn, och har nyss Brumm-brummat lillsyrran till skolan, i fullfart. Nejdå, inte fullfart men det var konstigt att köra et automat-växlad bil, så det blev så fort ur en utfart att det vinade (pep?) i asfalten. HAHA! Vi höll på att skratta ihjäl oss, och jag skämdes lite. Menmen. Skoj var det.


Planen är att jag skall jobba lite medan jag är här. Med att måla. Måla dörrar och staket och under taket typ. Och I'm supposed att hitta på vad jag vill ha för pengar för det. Och jag har ingen aning. Det känns aningen taskigt att få betalt av sina föräldrar. Nåja. Nu låter jag ädel.. Tss.. jag behöver ju verkligen pengarna! XD Skall kolla runt lite på sakerna, och kolla hur mycket jag tänker fråga om. Heheh.. heheh.. Hjälp.


Lägenheten igår var milt sagt SUPERB! Voilla sikken grej! Den hade nytt kök med mörkt golv, och hela tjolavippen. Skrev en lista med "pro's and con's" på vägen hit, och det enda negativa med lägenheten är att den har blått badrum. Och SÅ kräsen tror jag inte man kan vara nu för tiden :p 


I går var jag helt i extas över lägenheten, men min realist av en pojkvän tycker det är tråkigt att betala 2 dubbelhyror, och efter en natts sömn förstår själv jag det. Vi har ju faktiskt två visningar till att gå på. Söndag och Måndag. Måndagen är ett förstahandskontrakt, och det är ju klart att det är mer frestande! Suck.... Jag vet att jag nyss har börjat, men jag har redan tröttnat lite!


GE MIG EN LÄGENHET!! xD

Nåja. Nu öppnar snart Coop Bygg, och jag skall köpa specialrullar för dagens projekt. (att måla med) Blir skoj. Hoppas på lite solbränna också ;)


Kram!

Bjuder på en gammal bild på mig, som jag hittade i denna datorn! ^^

     

Ovido - Quiz & Flashcards