ninnej

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av ninnej - 16 juni 2010 20:57

Okej. Då var det också gjort! Ännu ett fall att skriva i boken. Dock endast andra fallet, och denna gången gjorde jag det ordentligt. Vi hoppade ju idag med, och jag felbedömde a bunch och hoppade i galopp. Klarade inte att stanna innan Lerke som fixade till några hinder eller hennes ponny. Tydligen lyckades vi hoppa över hela ponnyn. Vagant blev ju såklart rädd och jag fick inte stopp på honom. So, i fell off. Det var superlätt. Att ramla av allstå... Slog i huvudet, och blev trampat på foten, men jag tror det går bra. Har ont i nacken men det är typ det enda....

Bah. Farbror doktorn i morgon. Han kan väl titta på mig samtidigt!


Kram

Av ninnej - 16 juni 2010 09:55

Hållright Karl, you like the sarcasm... Låt oss se. Jag har nog mer på lager.

Har gått upp väldans tidigt, därför att hovslagaren (som såg ut som en hovslagare från typ SIMS) skulle komma. Hon var sketabra. Supernice.

Fick slurpa i mig min frukost (som först försökte smita runt i hela köket, och sprutade på mamma..) i bilen på vägen. En hand på ratten och den andra någon annan stans. Jag är en trygg chaufför vettja.


Nu är det snart att åka och hämta Lerke igen, efter hennes privatlektion med Vagant. Duktig tjej. Sen skall vi rida båda två i skogen. Lalalaa fullfart.

Sen blir det målande, och hon har beställt tomatsoppa till middag och jordgubbar och frukt-picknick till lunch. Så mysigt så mysigt.

Morsan har hjälpt till en massa med målandet. Hon är så sjukt effektiv. Lalala, så var allt klart. Jag är alldeles för petig :p Allt tar hundra år. Pfffff... 50 timmars jobb my ass ;p

Imon bär det av till götet i bilen för att hälsa på farbror doktorn. Blir spännande att höra vad han har att säga om sjukskrivning. Har ännu ej fått pengar från den sugiga (är det ett adjektiv??) försäkringskassan, som kan kyssa mig i dajmkrysset.

Sen skall gerbilerna få komma hit till Ulricehamn och bli passade av Lerke. Blir skoj att ha dem här. Plupparna.


Nu skriker det i min mage eftersom jag tyvärr inte fick i mig alla e-ämnen och skit i shaken i morse. Den ville ju som sagt hellre dekorera köket.


HAPP! Då var det dags att ta målarklädseln på! (har en vit overall, så ja, jag är snygg :p)


KÄRA SYRRAN (AMALIE): Glöm inte att logga ut ur facebook hemma hos oss. Karl tycker ju att facerape är kul. Sorry:p


KÄRA KARL: Det var länge sen jag åt gröt på morgonen. Om du klagar på det skall jag klaga på att du inte rakade din lilla mustasch förrän jag OCH Hedvig klagade hur mycket som helst..... Mehehe...


KÄRA SARA: Ha en trevlig resa!! Hoppas planet tar er friska och raska hela vägen dit och tillbaka! (Och att det inte är strejk...)


KRAM



Ovido - Quiz & Flashcards