ninnej

Alla inlägg den 18 juni 2010

Av ninnej - 18 juni 2010 10:34

Morning morning. Frukost nerslurpad.

Hade världens myskväll med lillsyrran igår. Billys pizzor och chips och dip, och den roliga filmen Old Dogs! Rolig familjefilm, eller något att titta på när man är sjuk. Mycket underhållande... Som vanligt resulterar en sådan kväll i att vi båda somnar på var sin soffa (favorit i repris från onsdags, då vi hyrde Prinsessan och Grodan och båda somnade halvvägs in i filmen... -.-)

Och det tråkiga med detta. Det är ju väldigt skönt att somna på soffan, men inte nog med det. I tillägg till att jag måste kämpa mig upp ur soffan och dra mig in i sängen, måste jag också få liv i min syrra, som sover som en STOCK! Tror knappast hon kommer ihåg att hon gick in i sängen. Jag kan ju inte hålla på att bära en 11-åring. Inte med den nacken jag har nu i alla fall.


Anywho. Plupparna står safe på Lerkes skrivbord i en nyinköpt "samla"-låda från IKEA. Tilläggas kan ju att jag körde till Göteborg igår, utan att köra fel EN ENDA GÅNG. Dock kunde jag inte vägen från Olskroken och ut på motorvägen till Borås, så istället körde jag till Korsvägen. Därifrån kan jag nämligen vägen..... Hehe. Undrar hur många som frivilligt kör i Korsvägen. Det gick bra. Jag körde bara över två tanter med rullator. Så I consider that well done! ;)


Som sagt har jag ingen målarglädje, och det känns kämpigt att tvinga sig ut att måla. Men målas skall det. Hoppas bli klar med huvuddörren idag, så det är klart som en överasskning nr de kommer hem.... Om de inte läst min blogg innan. Det vore ju lite fail. ^^


Doktorn sjukskrev mig 50% en månad, utan återbesök. Vilket innebär att jag får höra av mig om jag behöver mera sjukskrivning. Hoppas inte det! :)

Han adderade också en sort piller till, som jag inte hämtat ut än. Jag är ju så skeptisk. Hoppas på att klara mig utan!


Sådär! Kram




Ovido - Quiz & Flashcards