ninnej

Alla inlägg den 28 juni 2010

Av ninnej - 28 juni 2010 08:46

Robyn – Cry When You Get Older


Good morning! 

Har haft diverse "panikdrömmar" i natt som inneburit att bilen inte har fungerat på olika sätt XD. Låg och väntade på ett bekräftelse-sms från bilpoolen klockan 0700, men det kom aldrig nånting. Då börjar ju hjärnan snurra.... "kanske de tagit bort bokningen??" "Kanske de gått konkurs??" ....Så jag gick upp vid 0800 (fortfarande inget sms) och kollade på nätet. Då visar det sig att jag har bokat bilen från 1700 -.-

.....Hehe.. Jag ändrade på det, så nu har jag den från 11 istället ;) Kanske har hunnit packa klart tills dess! Most likely!... Or not. 


Är fruktansvärt trögstartad idag och har huvudvärk. Man blir ju också lite trött av att vakna klockan sju av att någon jäkel står utanför fönstret och ropar. På GÖTEBORSKA!! Djiiiiises = I die. "Go mårrån!!" Snaaaark.


Lyssnar fortfarande på Robyn. Hon är så sjukt cool. Och jag älskar att hennes album kommit på spotify. Dock har andra låtar försvunnit. Som "Cobrastyle". Och då blir ninnej ledsen i ögat!


Mjemje. I better start packing! ;)


KÄRA SARA: Jag är knäpp, därav det knäppa inlägget på tyska. Du behöver inte oroa dig!


KÄRA KARL: Jag packar så fort jag kan, och jag lovar att köra försiktigt. Dock med musiken på högsta volymen ;) Hehe. Ja, skall försöka ladda ner Eclipse på ljudbok istället. Det är ju väldigt svårt att läsa medan man kör bil ^^ -Älskar dig!


KÄRA LERKE: Du är så gullig och så snäll som tar hand om mina bäbisar när jag är borta! -Luff u!


KÄRA AMALIE: Nu blir det Peace and Love för dig. Ta't nu lugnt med alkoholen - det kommer en vecka efter denna också! ;)


KÄRA ANGIE: Jobba inte ihjäl dig. Inget jobb är värt någons hälsa. Speciellt inte din! <3


KÄRA DIG: Jag kanske inte bloggar något mer innan jag kommit hem 4:e Juli, men du lär nog överleva! Jag medbringer min kamera och skall klicka så jag blir öm i pekfingret. Ni skulle bara veta hur mycket jag längtar! :D


Kram! I give you - Tre gånger knäpp! 


      

Ovido - Quiz & Flashcards