ninnej

Alla inlägg den 17 juni 2010

Av ninnej - 17 juni 2010 09:14

Här är jag och lilla elias! Han tuggar/smakar på allt så det gäller att stänga kakhålet! ^^ kram

 
Av ninnej - 17 juni 2010 08:59

Såh, morgon igen. Tralala. Sad hur dagarna bara smiter iväg. Speciellt när inget målande blir gjort. Har verkligen tappat suget.

I dag har jag bara lite ont i nacken, och inget mer, så fallet igår gick nog jäkla bra. Fortfarande lite ont i foten efter att ha haft hela hästen på mig. Men man tål nog mer än man tror.

Skall strax bege mig till farbror doktorn i Göteborg och hämta plupparna också. Det blir riktigt skoj. Hoppas de sköter sig här hos familjen, men det skall nog gå bra, så länge hunden inte blir för hungrig. Han åt föressten ingenting igår. Förutom et bit vattenmelon han fick när vi picknickade. Han har missuppfattat hela grejen med att vara hund... Han är nämligen vegetarian. Tjusigt, men opassande för en hund, tycker jag. Dock bra för mina ökenråttor. -Men jag tror att han bara låtsas. För om han får se en sån smaskig liten sak, är det nog slut på den historien.


Pratade med Karl igår och han berättade att han är ledig på lördag, söndag och måndag. Så tjusigt tjusigt. Jag blir ju jätteglad såklart, och jag har bjudit hit honom. Hoppas jag kan klara av att måla. Får bli maxad växel på det i kväll, fredag och lördag.


Så var det med det! Lite trööökigt inlägg kanske. Men jag är glad att jag lever osv. Blir nog mer ridande i dag, om så bara i skogen :) Det är skojjjjj!!


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards