ninnej

Alla inlägg den 6 juni 2010

Av ninnej - 6 juni 2010 09:03

Woppa! 

Det blev en härlig middag med färska räkor igår, och sedan scrabble (eller alphabet eller hur det stavas, som det heter på svenska...) med familjen. Vi spelade såklart med Svorska regler, där både norska och svenska ord var tillåtna. Scrabble är verkligen kul. Men ganska svårt mot slutet. Det gäller att vara listig!


Efter allt arbete och sol var jag supertrött innan jag svimmade i säng.. Kändes det som. Så jag tänkte att jag skulle ta mig en sovmorgon idag. Och vaknade 0830. Snark. Haha. Yeah yeah. Så nu är jag uppe och har käkat, och sen är det ut och jobba igen. Sista rycket nu innan nästa helg! (Så ska ni få läsa om andra saker!) 


Jag och Karl skall på visning idag (kanske.. om den inte redan är uthyrt..). På någon källarlägenhet. En tvåa, på typ 56 kvm, och med del i trädgård. Hoppas verkligen att det är fint, för jag får typ abstinens efter trädgård i vårat "akvarium" där vi bor nu. Så satans varmt, och ingenstans att ta vägen! :O 


Så var det med den saken. Skall bli skönt att träffa Karl igen, och jag längtar som en dåååååre till våran semester!  Vi kom på att vi aldrig har varit på semester tillsmmans, bara vi. Förutom en jättemysig påskweekend för typ två år sen i Gamla Stan i Stockholm. Och jag tror det är föratt vi har bott hemifrån hela tiden, och det har varit så lätt att åka hem när man är ledig... Så det skall bli skönt att bara vara vi. Utan el och inlagtvatten. Haha. Undrar hur det blir för Karl ;) Han är ju lite av en fin karl!  ....Och när jag berättade att man skall "göra ifrån sig" i en toa som man sedan skall tömma innan man åker, så sa han. "Hah, det får du göra!".

Vilken jävla grej! XD Haha. Jaja. Vi får nu se. Det skall bli jättekul hur som helst! Jag tömmer gärna toan! Hehe...


Och nu bara skriver jag och drömmer mig bort. Jag har typ 1 Km metallstaket som skall målas svart, med metall-färg (hur metal är inte det??).. Och det är bara att sätta igång! :)


Hej och hå - kameltå! Kram

Ovido - Quiz & Flashcards