ninnej

Alla inlägg den 4 juni 2010

Av ninnej - 4 juni 2010 08:35

Oh, it's so nice to see att läsarsiffrorna är sitt gamla jag igen! :) Kom igen nu, läsläs! Nytt rekord skall sättas! :)


Nu är jag i Ulricehamn, och har nyss Brumm-brummat lillsyrran till skolan, i fullfart. Nejdå, inte fullfart men det var konstigt att köra et automat-växlad bil, så det blev så fort ur en utfart att det vinade (pep?) i asfalten. HAHA! Vi höll på att skratta ihjäl oss, och jag skämdes lite. Menmen. Skoj var det.


Planen är att jag skall jobba lite medan jag är här. Med att måla. Måla dörrar och staket och under taket typ. Och I'm supposed att hitta på vad jag vill ha för pengar för det. Och jag har ingen aning. Det känns aningen taskigt att få betalt av sina föräldrar. Nåja. Nu låter jag ädel.. Tss.. jag behöver ju verkligen pengarna! XD Skall kolla runt lite på sakerna, och kolla hur mycket jag tänker fråga om. Heheh.. heheh.. Hjälp.


Lägenheten igår var milt sagt SUPERB! Voilla sikken grej! Den hade nytt kök med mörkt golv, och hela tjolavippen. Skrev en lista med "pro's and con's" på vägen hit, och det enda negativa med lägenheten är att den har blått badrum. Och SÅ kräsen tror jag inte man kan vara nu för tiden :p 


I går var jag helt i extas över lägenheten, men min realist av en pojkvän tycker det är tråkigt att betala 2 dubbelhyror, och efter en natts sömn förstår själv jag det. Vi har ju faktiskt två visningar till att gå på. Söndag och Måndag. Måndagen är ett förstahandskontrakt, och det är ju klart att det är mer frestande! Suck.... Jag vet att jag nyss har börjat, men jag har redan tröttnat lite!


GE MIG EN LÄGENHET!! xD

Nåja. Nu öppnar snart Coop Bygg, och jag skall köpa specialrullar för dagens projekt. (att måla med) Blir skoj. Hoppas på lite solbränna också ;)


Kram!

Bjuder på en gammal bild på mig, som jag hittade i denna datorn! ^^

     

Ovido - Quiz & Flashcards