ninnej

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av ninnej - 29 juni 2010 11:06

NU! Blir det sista inlägget innan jag packar bilen igen och åker för att fixa resterande saker. Som att växla pengar, handla mat, plocka upp Karl.... osv. Hehe.


Sitter här och försöker få tiden att gå :p Har spelat Tetris, druckit två koppar nyponte och tänkte nu skriva lite i bloggen. Då går ju tiden fort!

I går var en helt fantastisk dag!

Jag körde till Strömstad och hittade Karl. Vi åt på Matbolaget och åkte till Nordby. mest för att de hade sommarrea på Game, eller vad affären heter. Ej fick vi uträttat det vi skulle, eftersom spelet Karl ville ha, inte var där.

Vi köpte en massa annat istället. Myggdeo, myggspiral, engångsgrill osv.... Vi funderar även på att köpa ett billigt fiskespö så vi kan fiska lite. Hehe. Det är jag som är den "erfarna" av oss, men det blir nog bra XD Haha.


Nåja. Sedan åkte vi till huset och kollade sista delen av fotbollsmatchen, för att sedan gå en långpromenad till Spa-hotellet i Strömstad för att spa-bada. Så jäkla skönt, och jag var HELT slut efteråt XD


Och en annan sak... Karl hade fått ett presentkort från hotellet (han jobbar där..) på en 50-min spabehandling, SOM JAG FICK!!! HAHAHAHA! I love you Karl <3 Så han bokade en tid idag klockan 14 för spamassage. Herregud. Jag är så jäkla HAPPI! thithi...


Nu kanske jag har slöst tillräckligt med tid. Eh nej. tio minuter. SNAARK. Får hitta något annat att göra.


Ha det nu bra folkens! - Min kamera är fullladdad och jag skall ta massor med kort! :D

Kramar <3

Ovido - Quiz & Flashcards