ninnej

Alla inlägg den 27 juni 2010

Av ninnej - 27 juni 2010 13:37

Guten Morgen. Hast du gut geschlafen?


Lange Hosen? Oder Shorts? Oder vielleicht der Lederhose?
Das Bier wird in den Kühlschrank stellen.

Es ist einfach, wenn Sie Google Translator verwenden. Aber ich hoffe, schwang ein wenig in Deutsch haben. Haha. Ich könnte noch lange weitererzählen. Jetzt habe ich die Wäsche abzurufen.

Vogelscheiße.
Over and out.

Av ninnej - 27 juni 2010 13:19

Woppa! Då var jag hemma igen. Kom aningen försent till tvättiden, men slängde in det viktigaste ändå. Smutsiga trosor kan vara charmigt ibland, men kanske inte på semester. Hehe.

Och nu sitter jag här och lyssnar på Robyn.


Vi var ju som sagt på Pilande Gravfält igår, och det var helt fantastiskt! En riktigt magisk stämning... Spirituell och inte minst harmonisk! 

http://www.pilane.com/index.php -med konst placerat lite runtomkring. En mäktig upplevelse.


Lämpligt nog använde jag sandaler hela dagen, och fick en milt sagt ful bränna. HAHA. I hate! Jag blev även bränd på näsan och kallad Rudolf resten av kvällen XD Idag är det bättre. Brännan på fötterna är dock kvar.


  


Hemma i staden sprang jag runt för att hitta lite presenter. Till Karls lillasyster som fyllde 14 förra veckan, och en liten pyjamas till lilla Noah. -Sofias (min pappas frus) kusins nya bäbis! Vi är ganska mycket med den familjen, och vi spelade även i deras bröllop! Väldigt bra människor. Skall åka och titta på lilla Noah senare ikväll. Det skall bli supermysigt. Kanske blir det en liten bild. Vi får se ^^


  


Titta vad gullig! Jag Tyckte den var superliten... Men antagligen är den för stor! Jeppjepp! Nu skall jag äta lite lunch, och sedan börja packa inför i morgon :) Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards