ninnej

Alla inlägg den 8 september 2010

Av ninnej - 8 september 2010 16:18

Då var hjärtat återigen krossat i tusen bitar. Och åter igen av samma kille. Tro det eller ej.. Men det är Robert Pattinson jag pratar om.

Förstår inte varför mitt undermedvetna envisas med att visa mig pinsamma stunder mellan mig och honom. Alltid lika äkta.. Alltid lika underbart. 

                         .....Han luktar gott förresten. 


Jag vaknar med en klump i magen och känslan av att något fattas. Alltid lika äkta, och alltid lika stora skuldkänslor gentemot den underbara människan jag vaknar bredvid. "Vad har jag gjort?!" I bråkdelen av en sekund, innan jag inser att .... Jaha, det var ju bara Robert Pattinson.... Och sedan.. Jaha, det var bara en dröm.. Och sedan.. OH NO! Det var bara en dröm! 


..Så under stora delar av dagen har jag varit fylld av en måttlig ångest och kärlekssorg. Hans han som smeker mina kinder, och hans vackra leende. Han kan dessutom prata en hel del svenska, eftersom hans pappa jobbade mycket i Sverige när han var liten. Hm..


Nä, nu famlar jag i mörkret. Jag är ju Team Jacob. "Just face it - I'm hotter than you." 


Get a grip, Linnea. Samla dig. Gå inte i säng med fienden.


((Inlägg från en annan blogg jag skrev på förut.

Herregud. Nu blir jag deppig!!!

................................Jag kom på vad jag drömde inatt. Jag, på något konsigt, härligt, oförklarligt sätt hamnade bredvid Robert Pattinson och det började med att han tyckte jag var söt. Sedan ville han att vi skulle hålla händer.. Och det blev liksom hetare och hetare, och till slut så hånglade vi lite, och när jag fnissade till sa han saker som "oh my good, you are so cuuute...!" Jaja.. Så ni vet så spenderade jag hela natten liggandes på Roberts bröst...... Jaja.. Jag skall se om jag kan komma över detta... SUCK...))

Ovido - Quiz & Flashcards