ninnej

Alla inlägg den 6 september 2010

Av ninnej - 6 september 2010 20:34

Tack för alla finfina kommentarer angående våran lägenhet! :) Vi planerar lite inflyttningsmums så småningom, men det lä väl dröja ett tag! 


Det är lite svårt att skriva när man har en 20-årig son som undrar vart det och det är "kolla vad jag hittade på jobbet; mina kläder!"...... "okej.." "Kolla vad jag hittade på jobbet!" 

Han står och babblar här bredvid mig, så det lär inte bli något vettigt härifrån idag. Han nämnde att han skulle diska (nu fick jag en puss på kinden..) men det lär nog dröja några timmar innan har är klar :p Haha. Jag får väl brotta ner honom i soffan för en minuts myyys! ..Så kanske han kan låta mig få vara i fred i typ några sekunder sen.. 


Nu försvann han! 

Kan nämna några underbara saker som hänt i dagarna:


Vi såg SALT idag. Och hm. Mjeeeh. Inte riktigt så bra som jag hoppats. Angelina Jolie är som vanligt supersexig, men det känns som att det är det enda bra med filmen. En massa "vändningar" som Karl kallade det, var i min smak alldeles för förutsägbara, och man förstod liksom mer eller mindre vad som hände hela vägen. Nåja. En sevärd film anywho, för den som vill dregla lite till Angelina. 


ROBYN - Body Talk pt.2 finns nu ute. För alla Robyn-fans! Jag är först i kön (efter min Karl... Hehe.. som har spotify direkt i iPhonen..) och jag har inte hunnit lyssna så mycket ännu, men den tjejen är så freakin' FABULOUS! Att jag dör. 

Återkommer. Lyssna så länge ;)


Vi hörs... 


هل إعطاء العالم بعض الحب اليوم؟


  

Ovido - Quiz & Flashcards