ninnej

Alla inlägg den 2 september 2010

Av ninnej - 2 september 2010 19:58

ÖH! allt tjöt om valet alltså.. Inte vill man bli spammad med valpropaganda när det står "EJ REKLAM" på dörren. Djises. 

                       Jag kommer inte rösta på Sverigedemokraterna även om de tycker si och så om det ena och det andra, för jag KAN INTE RÖSTA I SVERIGE. Så kära brevbärare. EJ REKLAM gäller. 


Nu klingar grannens klocka med åtta slag, vilket innebär att klockan är åtta. 

           Ungefär. För den går lite för tidigt. ..Ni skall höra på Söndagar när både kyrkoklockorna OCH grannens ur klingar. Som en hel orkester. Visserligen en dålig orkester. Men det är mycket ljud. GLÖM att sova längre än till 11 :p


Tänkte bara informera om en liten grej. Vissa av er kanske vet det, eftersom jag är ganska duktig på att tjata om det.. Ja käften går.. Hm. Jo. Sedan vi flyttade in här, så har vi inte haft någon antennsladd inkopplad i TV'n. Vilket innebär att vi inte har någon teve. Eller själva apparaten står där, och både film och ps3 finns till förfogande, fast på ett fullständigt annat sätt. 

Så jag tänkte med jämna mellanrum informera om hur många dagar vi varit utan teve. ..Och än så länge är det FANTASTISKT! <3


Idag har vi varit 21 dagar utan tv.

Vilket idag har resulterat i att jag redan bytt om till pyjamas! Jag var nyss på After-Work med min nya klass samt termin3-orna, och kom hem till en tom lägenehet full med disk. Skulle kunna diska, men tänkte läsa istället! Ha det nu gott. Inte skall jag se på något fånigt tv-program jag inte ens tycker om! ;) -För hur många gånger har man fastnat framför DÅLIGA tv-program? ...Många!


  

Ovido - Quiz & Flashcards