ninnej

Alla inlägg den 27 maj 2010

Av ninnej - 27 maj 2010 20:14

Då var man framme. Har dock varit haer i några timmar nu, och hunnit vara nere på "stan" med mormor. Riktigt trevligt. Fick køpt en liten present till min kompis som både fyller år och som har utstaellning! Snart blire godis och melodifestivalen! :) Har inget vettigt att skriva om, men jag har det bra! Kram! 

Av ninnej - 27 maj 2010 09:52

Det är med blandade känslor som jag nu packar resväskan för en liten utflykt till Norge. Det känns på något sätt så konstigt att åka tillbaka till platsen jag är mer eller mindre uppvuxen på. Med både goda och dåliga minnen. Är väldigt glad att jag inte bor där längre, kan jag ju säga. 

De samma tjejerna hänger fortfarande med varandra, och det känns som att tiden stått still. Jag å andra sidan har ju förändrats ganska mycket, och är alltid osäker på hur jag kommer att uppfattas när jag åker tillbaka. Jag känner mig ju mycket mer självsäker och bryr mig ju inte riktigt. Men att träffa en kompis man inte sett på typ 4 år känns ju lite krystat.   Menmen. Har sagt till några att jag kommer, så får vi se hur det blir! Jag kommer i alla fall blogga därifrån, och kolla på melodifestivalen i rätt land! (på teve) Haha. Lite skoj... Skall bo hos mormor i några dagar, och det blir ju mysigt.  I morgon skall jag på en kompis's utställning, och det kan bli riktigt skoj. Det är därför jag åker. 


Hör snart av mig igen :) Ha det gött! Kram

Av ninnej - 27 maj 2010 09:45

Oh yeah. Då var man vaken igen, efter en KANONBRA konsert i går! -Way to go ESMKSL3! :) Jätteroligt!! Trots kylan och stela tår revs publiken med i alla de olika låtarna.  Sedan är det ju klart att man blir både melankolisk och nostalgisk och rörd och tagen och allt det där när Karls lillasyster Hedvig ställer sig på scenen utan minsta komp och sjunger accapella, så många i publiken rörs till tårar. Jag kan inte låta bli att känna mig aningen stolt och ganska lycklig, om än lycklig i 3 underbara minuter. Men fortfarande stolt. -Underbart Hedvig! 


Konserten fick en rejäl kickstart av ett sprakande KISS-medley, som var helt fantastiskt! Med pyro-teknik och sjukt bra kostymer. Jag kan inte ramsa upp alla inslagen, eftersom jag antagligen kommer glömma.  Staygold, Damien Adore, Spank Rock, The Lady Tigra's "Backseat" framfördes KLOCKRENT av bland annat Fredrik Arvidsson på sång. Sjukt bra! Grym röst, och grymt komp. Jävligt bra, helt enkelt!  Några egenkomponerade låtar spelades också, som också var sjukt bra. Vi fick lyssna till Frank Zappa, Toto, The Beatles, Veronica Maggio med mera.  Jag kanske redan har nämt det, men konsterten var sjukt bra! Grattis till lyckad konsert får man kanske säga! :) Och lycka till på studenten alla! 


                            


Det blev inte bilder på allt, eftersom jag blev så kall, och bilderna som togs kändes lite ihopkrafsade. Menmen!



Kram!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards