ninnej

Alla inlägg den 26 maj 2010

Av ninnej - 26 maj 2010 17:25

Under våran tid i stan, hittade jag en ny parfym som jag verkligen vill ha. Inte bara för att det är SJ Parker, men för att den luktar fantastiskt gott! Har på mig den nu, pch den er SUPERB! :) 349 kr på KICKS. Smells reeeaaally good!   Kram!


   

PoP

Av ninnej - 26 maj 2010 17:02

Ojojoj.. Då var årets shoppingrunda avklarad. Fick äntligen handlat en bikini, samt shorts och en jacka, som jag hela tiden har klagat över att jag inte har :p Så nu kan jag inte klaga längre.  Karl har fått besök av August som egentligen skulle fixa våran dator, så jag bland annat kan spela SIMS, men det gick visst inte... Tss. Och nu spelar de price of persia. Det nya. Som vi beslutade att Karl skulle få av mig i födelsedagspresent! 


Vi såg Prince of Persia igår på bio. En helt okej film, men utan något särskilt djup! :) Jake Gyllenhaal on the other hand, är ju en riktig godbit! :D


Snart skall vi på Hulebäcks Musiktreors slutkonsert som skall vara i Slottskogen. Det blir spännande. Hoppas det blir bra. Tror vi tar med en filt ifall det blir kallt! -Jobbigt att frysa. 

Kram!


  

Av ninnej - 26 maj 2010 10:22

Woppa! Idag (på morgonen) tvingade jag verkligen mig själv att sova. Och det är ju inte skönt. Varken när man tvingar sig att sova, eller är tvungen att vakna senare. Haha. Jaja. Vilken jävla grej.

Idag måste vi åka och köpa en bikini till mig. Och jag säger måste därför att min andra är så sliten att det är hål i röven :p Så det är dags för en ny. Haha. Man kanske hittar något snyggt och billigt. Det behövs. Har nog rabattkuponger på H&M.  Känner mig rastlös idag. Som att tiden inte räcker till. Eller att jag önskar att tiden gick fortare eftersom jag inte känner för att göra någonting.... Det blir väl att klä på sig och ta sig till stan innan alla andra också är där. Det skall jag nog klara!


Kram!


Antagligen den bästa musikalen...!!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards