ninnej

Alla inlägg den 26 februari 2011

Av ninnej - 26 februari 2011 17:40

Nu är det snart dags att bege sig på kalas!

Kommer bli awesome!


Fick tag på (relativt snabbt) i stan förut

Mörkblå + svarta jeans

BH

Strumpor

Bok om brödbak


Så jag är superglad! :D Fick gjort allt jag skulle innan resten av folket i staden vaknade. Sen avslutade jag det hela med sushi på HälsoSushi eller vad det heter vid Fröken Ohlsson! SUPAHDELISHIOUS! Eller nåt.. Men nä.. Gott var det..


Ni kanske vet att jag skall bli "tante"? Norska för faster/moster..

Och det är snart dags.. Men anywho. Hittade en fin bild på hennes twitter häromdagen som hon tagit själv på magen. Tyckte det var awesome! Hon är så tjock och fin den dära P!NK!!


  


Ja.. nu blir det att bege sig till Paulina för temakalas "Barnkalas". Det inte riktigt vad jag skall ha på mig.. Hehe.. om jag skall köra tema eller inte. 

Åker sedan direkt till Ulricehamn där mamma har kalas i morgon! Så full rulle...


Adios Amigos <3

Av ninnej - 26 februari 2011 10:15

God morgon alla :-)De senaste dagarna har verkligen kört slut på mig.. Kan man ha eftertentaångest?? kallebalik hjärnbarken och en mild värk i magen som utlöses i fis efter fis. Shit vilken pärs..Hursomhelst.. Är på väg in till stan nu för lite påtvingad shopping.. Måste köpa ett par jeans då jag tvättade mina favoriter på 60 och de inte ville sitta bekvämt längre :-P lite presenter skall också handlas. Men DET är ju kul. Känner mig som en pensionär eftersom jag gick och var rastlös hemma innan affärerna öppnade. Haha. Jaja. Hoppas det går snabbt och smärtfritt. Do not like shopping... Ha det bra och gå försiktigt om ni befinner er i göteborg :-*

Ovido - Quiz & Flashcards